miercuri, 11 martie 2009

Oh, shut the fuck up!

Incep sa cred ca am mai mult sange in coaie decat un posesor de coaie.
Discutie intre mine si fostu' (singurul responsabil pentru problemele mele actuale cu barbatii, dar asta e alta poveste):

El: - E asa greu.. asa greu..
Eu: - Ha? Ce?
El: - Nu mai am nimic, Loli..
Eu: - Iar ai pierdut banii la cazino?
El: - Nu.. ma singur singur in viata..
Eu: - /:) (nu gasesc o expresie potrivita cu moaca pe care am facut-o)
El: - Ai mei sunt la Sinaia.. tu nu mai esti langa mine.. prieteni nu am.. e greu.. e atat greu.. nu mai vreau sa traiesc, sufar prea mult..

Stop.
Am fost cu un baiat emo fara sa iau la cunostinta? Wtf?

Continuarea a fost ceva de genul: "Sa-ti moara ma-ta! Tu esti singur ma? De ce? Ca daca ti se scoala sa o vezi pe ma-ta faci 2 ore pana la ea si stai acolo cat vrea muschiu' tau? Ca nu ma mai ai pe mine? Ca nu ai prieteni? Bai baiatule tu i-ai ales, tu i-ai indepartat, tu i-ai lins in cur dupa ce s-au cacat desi ai fost constient ca nici asa nu o sa fii un zeu ca si ei, tu, tu, tu. Nu viata. Asta e greutate? Sa vezi cum e sa te trezesti singura, dimineata cand e ziua mamei tale si stii ca azi nu poti sa o pupi pentru ca, nu ne despart 200 de km, ci 4000 de km nenorociti. Sa vezi cum e cand vii acasa si incepi sa vorbesti cu cainele, pentru ca singura persoana in care aveai incredere s-a mutat si ea la 'jdemii de kilometri departare. Tata nu mai ai de la 14 ani, dar ti-ai dori sa il vezi. Ei bine, nu poti, pentru ca nu are un sistem de urmarie asupra lui, deci nu stii pe unde isi face veacul. Sa vezi cum e cand vine unu' si isi plange de mila in fata ta si tie iti vine sa-l pocnesti de idiot ce e!"

Bineinteles, acum sunt o catea insensibila, care nu il intelege. Oi fi, nu zic nu. Si-s constienta ca traiesc altii o drama mai mare decat a mea.